top of page
Lyst parketgulv i et mellemstort rum

Kontakt

RORA Gulve

Købkesvænget 4, 7000 Fredericia
Tlf. 60 14 01 08

kontakt@roragulve.dk

CVR: 43392042

Telefontider

Mandag - Fredag: 

Kl. 08 - 18

Lørdag - Søndag: 

Lukket

Om RORA Gulve

Hos RORA Gulve har vi en ambition om at give alle vores kunder den bedste gulvlægning og gulvservice.

RORA Gulve blev startet af Robert og Rasmus, heraf navnet RORA. Samlet har vi over 10 års erfaring i gulvbranchen. Vi er baseret i Trekantsområdet, men vi kører gerne længere for den rigtige opgave.

Vi startede firmaet med værdier om at respektere tradition og levere kvalitetshåndværk, men vi er ikke bange for at følge med tiden. Med andre ord lægger vi vægt på at følge med i udviklingen og de nyeste trends i branchen. På den måde kan du altid regne med at vores vejledning er tidsvarende.

Men vigtigst af alt, er at vi ønsker at give alle vores kunder en behandling i særklasse - dine behov er vores fokus! For os er din tilfredshed det, der betyder alle mest.

Har du bare det mindste spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage fra spørge os. Med vores faglærte gulvlæggere, kan du få grundig rådgivning fra nogen, der forstår at sætte sig ind i dine behov, og som altid er opdaterede om de bedste gulvløsninger til enhver situation. 

Vi står ved vores håndværk

Som en måde at vise hvordan vi står ved kvaliteten af vores arbejde, er alt arbejde vi udfører omfattet af 3 års garanti. Af samme grund, opkræver vi først betaling, efter vi har gået igennem arbejdet sammen og alt er blevet godkendt.

Trægulv lagt og behandlet af RORA Gulve

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning? Kontakt os og  få et uforpligtende tilbud, med gratis opmåling!

Eksempel på gulv lagt af RORA Gulve
Få et uforpligtende tilbud!
- Udfyld vores kontaktformular
Upload fil

Tak for din henvendelse! Vi vender tilbage til dig snarest muligt!

Gratis opmåling!

bottom of page