top of page
Eksempel på gulvbehandling

Gulvbehandling

Få et tilbud på gulvbehandling fra RORA Gulve

Hvis dit gulv har brug for kærlig hånd tilbyder vi hos RORA Gulve et bredt udvalg af gulvbehandlinger, egnet til ethvert behov. Med mange års erfaring, står vores gulvmand klar til at guide dig gennem processen og sørger for at dit gulv får den mest optimale behandling efter en slibning

Her er en oversigt overs vores mest anvendte behandlinger og deres fordele.

Trægulv efter en gulvbehandling

Lakbehandling
Hårdfør og nemt at vedligeholde

Lakbehandling er ideel til gulve, der kræver ekstra beskyttelse mod slid og pletter. Fremgangsmåden går typisk ud på at påføre flere lag lak, der danner en hårdfør overflade når det størkner. Fordelene ved lakbehandling er at det resulterer i en overflade, der er let at gøre rent, og så er det resistent overfor ridser og slid. Det er en oplagt behandling til gulve i rum med meget gennemgang, såsom stuer, entréer og gangområder.

Trægulv efter lakbehandling

Ludbehandling
Beskyttende lag, naturligt look

En ludbehandling er et godt vælg, hvis du vil bevare dine trægulves naturlige udtryk. Ludbehandlinger involverer at vi påfører en ludopløsning over gulvet, der trænger ind i træet og lysner det op. Resultatet er et lyst, naturligt finish, der fremhæver trægulvets karakter samtidig med at det tilføjer en vis beskyttelse.

Behandlingen er oplagt til gulve fremstillet af lyse træsorter som fyr, bøg, eg og ahorn. Det er også et populært til boliger med en rustik eller landlig stil. 

Trægulv efter en ludbehandling

Oliebehandling
Dyb Farve og Fremragende Beskyttelse

Oliebehandling er anden måde at fremhæve trægulves naturlige mønstre. Ved oliebehandlinger smører vi en egnet olie udover trægulvet, der trænger dybt ned i træet, hvilket til sidst giver overfladen en varm farve med dybde. Oliebehandlede gulve får fremhævet deres naturlige udtryk og bliver behagelige at gå på.


Behandlingen er egnet til en bred vifte af træsorter, herunder eg, bøg, valnød og teak. Forskellen fra andre gulvbehandlinger ligger i, at olien giver gulvet en naturlig og mat finish, der føles behagelig for fødderne.

Trægulv efter en oliebehandling

Sæbebehandling
Traditionelt og Tidsløst

Sæbebehandlinger er en lidt traditionel, men fortsat populær måde at behandle trægulve på. Ved en sæbebehandling anvendes en træsæbe, der både er med til at beskytte og pleje træet. Samtidigt er det med til at bevare gulvets naturlige udseende. Sæbebehandlede gulve får et mat finish, der giver gulvet et glat, men rustikt udtryk. Behandlingen passer til gulve, hvor du ønsker at bevare gulvets traditionelle udseende.

Trægulv efter en sæbebehandling

Ofte Stillede Spørgsmål om gulvbehandlinger

Hvordan ved jeg hvilken behandling jeg skal vælge?

Når vi besøger dig som kunde, tager vi højde for faktorer som tilstedeværelse af dyr, børn, trafik og andre hensyn for at hjælpe dig med at vælge den rette behandling til dit gulv. Vi er altid her for at rådgive og vejlede dig gennem processen.

Hvornår må man bruge gulvet efter en behandling?

Vi følger altid producentens anvisninger på de forskellige behandlinger. Nogle behandlinger tager 24 timer, mens andre kan tage op til 48 timer, før gulvet kan belastes igen. Du vil som kunde hos os blive opdateret om tidsplanen for at sikre det bedste resultat.

Hvordan vedligeholder jeg mine nye gulve efter en behandling?

Hvordan du bedst vedligeholder dit nye gulv afhænger af, hvilken behandling det skal have. Vi vil altid oplyse dig om, hvordan du skal vedligeholde det, og med hvilke produkter du får det bedste resultat.

Eksempel på trægulv efter en gulvbehandling

Mangler du rådgivning?
Vil du gøre brug af en gratis opmåling?

Flot rødligt trægulv efter en gulvbehandling
Få et uforpligtende tilbud!
- Udfyld vores kontaktformular
Upload fil

Tak for din henvendelse! Vi vender tilbage til dig snarest muligt!

Gratis opmåling!

bottom of page