top of page
Slebet køkkenbordplade

Slibning af bordplade, mv.

Vi tilbyder slibning af bordplade, terrasse, trappe, og meget mere...

Hos RORA Gulve kan vi slibe meget andet end gulve. Vi tilbyder også professionel slibning af træelementer som bordplader, vindueskarme, terrasser, trapper, dørtrin, bænke og meget mere.

 

Læs med og få et overblik her over, hvilke træoverflader i din ejendom vi kan slibe og hvordan vi prissætter.

 

Slibning af bordplade: Giv køkkenet eller stuen et løft

Din bordplade i køkkenet eller spisestuen kan hurtig komme til at se lidt brugt ud. Ridser, pletter, og slid kommer hurtigt til at tage pippet fra den.


Hvis du får bordpladen slebet og efterbehandlet af os, kan du få genoplivet træet, få det til at skinne og forlænge pladens levetid. Det er en nem løsning, der virkelig kan være med til at gøre køkkenet eller spisestuen mere indbydende.

Resultatet efter en slibning af en terrasse
Trappe, med nyslebede trappetrin

Hvad tager vi i pris for slibning af bordplader, terrasser, mv.?

Vores vejledende pris på slib af en bordplade med behandling ligger fra 1000,- og op. Prisen på terrasseslib ligger fra 135,- og op, men kan variere alt efter terrassens stand og andre omstændigheder.

Generelt afhænger prisen på træslib af, hvor stor bordpladen, terrassen, dørtrinnet osv., er. Det afhænger også af, hvilken behandling det skal have. Det er altså ikke så lige til at give en pris uden at kende detaljerne omkring opgaven - derfor er ovenstående priser kun vejledende.

 

Hvis du har brug for et mere præcist prisoverslag, er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi tager højde for de detaljer, du giver os, og giver dig en fair pris på opgaven.

Vi ved alle hvor rart det er med udendørshygge på terrassen, men sol, regn og slid over tid kan gøre at den bliver lidt træt at se på. Ved at få terrassen slebet af os, kan vi bringe dens oprindelige charme tilbage. Vi fjerner alger, pletter og småskader, og giver den til sidst en oliebehandling, så den står som ny.

Slibning af Trapper

Har du en trappe i træ, kan vi også slibe trappetrinene, så du både får en sikker og mere elegant opstigning. Træet bliver jævnt og indbydende.

 

Slibning af dørtrin

Dørtrin er tit noget af det første gæster ser. Hvis de er slidte, kan det være med til at give et dårligt helhedsindtryk. Med vores dørtrinsslibning kan du sige velkommen med stil. Vi giver dem et løft, så de ser indbydende og pæne ud.

 

Bænke og andre træmøbler

Hvis du har træmøbler, bænke eller andre elementer lavet i træ, giver vi dem gerne en opfriskning. Vi tilbyder også vores slibningsservice til en bred vifte af træelementer. Lad os tage hånd om dine møbler, så de kan fortsætte med at skinne.

Gør terrassen sommerklar med en slibning

Træslib i verdensklasse

Hvis din bordplade, terrasse, dørtrin, eller andet trænger en kærlig hånd, er vi her for dig. Vi sliber alle former for træ. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan give nyt liv til dit træ. Hos RORA Gulve er vi klar til at gøre det nemt for dig at nyde smukke og opfriskede træoverflader.

Slebet og behandlet bordplade i et køkken
Få et uforpligtende tilbud!
- Udfyld vores kontaktformular
Upload fil

Tak for din henvendelse! Vi vender tilbage til dig snarest muligt!

Gratis opmåling!

bottom of page